doll 'Edda'

Condition: New product

Haba

HAB218

dolls by Haba (33)

Edda is een vriendin voor het leven! Lekker zacht, prachtige outfit en geborduurd gezichtje. Helemaal veilig voor zelfs de allerkleinste poppenouders om mee te knuffelen, spelen, ... overal mee naartoe te nemen.

17,99 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Product reference : 303731

Collectionnew
Typenew
Agefrom 18 months

Oh wat is ze schattig ... de zachte en soepele knuffelpop Edda met haar blonde haren en hippe outfit is een perfect vriendinnetje voor kleine jongens en meisjes tijdens de hele baby- en kindertijd. Edda is ook een leuk en origneel cadeau voor alle poppenmama’s en -papa’s.Afmetingen: 15 x 15 x 25 cm Materiaal: katoen, polyester Leeftijd: vanaf 1,5 jaarHaba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.090.060.270.1
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection dolls by Haba
Inspiration & stories