doll 'Coco'

Condition: New product

Haba

HAB262

dolls by Haba (51)

Maak kennis met dit heerlijk zacht speelkameraadje voor alle poppenouders! Coco draagt een prachtig bloemenjurk, dankzij de velcro-sluiting is het makkelijk aan en uit te trekken. Deze pop is ideaal voor zelf de kleinste speelvogels en is altijd goed gezind.

29,95 €

Add to my list

Product reference : 303666

Collectionnew
Typenew
Agefrom 18 months

Het zonnetje is huis! Deze zachte knuffelpop van Haba kreeg de klinkende naam Coco. Ze is lekker zacht en ideaal om mee te spelen en te knuffelen. Dankzij de klittenbandsluiting kan de kledij van deze grote, zachte knuffelpop gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden.Afmetingen: 30 x 8,5 cm Materiaal: katoen, polyester Leeftijd: voor kleintjes vanaf 1,5 jaarHaba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.170.340.090.35
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection dolls by Haba
Inspiration & stories