costume dress Maryola

Condition: New product

Souza for Kids

Under the sea themafeestje (52)

De prinses van de diepe oceaan is opgestaan!Als de prachtige Maryola zeemeermin weer vanuit het zeemeerminnenrijk boven water komt , schittert ze met haar blauwe en zeegroene glitterstof jurk op de rotsen!

43,95 €

35,16 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Product reference : 100501 *

CharacterMermaid
Typenew
Colournew

Deze oceaanblauwe zeemeerminnen outfit van Souza for kids is eenvoudig aan en uit te trekken, bevat een applicatie schelp en is leuk in combinatie met de Maryola zeemeermin kroon en zeemeermin cape. Het onderste deel is van stretch glitterstof voor extra comfort tijdens het dragen.Van prinses tot indianenmeisje. Van brandweerman tot draak of piraat. Welkom in de wereld van Souza! Een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkledij van hoge kwaliteit en met oog voor detail. Souza wil kinderen al vroeg stimuleren hun creatieve geest en fantasie te verrijken en zo de wereld net iets mooier maken! Een musthave voor elke verkleedkoffer.Dit zeemeerminnenkostuum is geschikt voor kinderen van: - 3-4 jaar met een lichaamslengte van 98-104 cm. - 5-7 jaar met een lichaamslengte van 110-122 cm.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.280.030.350.17
Souza for Kids - Souza for Kids was founded in 1998. It specializes in designing safe and imaginative costumes and accessories for kids. The costumes allow children to dress themselves and the majority of the items are made from 100% cotton which is durable and easily washable. The selection of colors and interesting details make the costumes and accessories attractive for kids. Safety is considered in the design of the garments that features cordless and elastic closures.
Collection Under the sea themafeestje
Inspiration & stories