Circular woolen rug Pressed leaves rose

Circular woolen rug Pressed leaves rose

Condition: New product

Cam Cam Copenhagen

CAM145

Dit wondermooie met de hand afgewerkte tapijt is de kers op jouw babykamer. Maar zorgt evengoed voor warme voetjes in een tienerkamer.Het ronde vloerkleed is lekker dik en gemaakt van 100% wol. De print past perfect bij de rest van de Cam Cam Pressed leaves collectie met dezelfde elegante print vol gekleurde blaadjes.

135,00 €

Product not available

Add to my list

Product reference : 3051.P31

CollectionPressed Leaves
Typenew
ColourMulticolor

Het Pressed Leaves Rose vloerkleed van Cam Cam Copenhagen is gemaakt van 100% wol en is buitengewoon dik, zacht en comfortabel voor kleine voetjes. Het tapijt heeft een natuurlijk isolerend vermogen en een grote duurzaamheid door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline in de wol, waardoor het vloerkleed vuilafstotend is. De ronde vorm en de grootte maken het gemakkelijk om in de meeste kamers te passen.Afmetingen: Ø 110 cmMateriaal: 50% Nieuw Zeelandse wol, 50% fijne Indische wolWasadvies: enkel proper maken met een vochtige doek en eventueel zeep speciaal voor wol.Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
12121153
Cam Cam was founded in 2012 by architect Sara Giese Camre. She fostered the idea of creating a children’s interior company, after her own maternity leave. Cam Cam creates quality, timeless and tactile design for children. Cam Cam offers poetic products which help create calm and harmonious environments for children. Products with an enduring design and material quality, which will be appreciated for generations to come. All the textile production is produced in GOTS certified factories, whichensure good working conditions, a proper wage for the workers and a zero child labor policy.