Cabinet, Rose, Metal

Condition: New product

Bloomingville

BLV041

MINI Bloomingville (158)

Nog op zoek naar een leuk kastje voor op de kinderkamer? Zoek niet verder, dit draadijzeren kastje van Bloomingville is echt uniek en gemaakt op maat van jouw mini.Past perfect in stoere kinder- of speelkamers met stijl.

125,00 €

75,00 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Product reference : 16100915

CompositionsMetal
Typenew
ColourPink
Discount- 40 %

Draadijzeren kastje met deur om allerlei hebbedingen in uit te stallen en te bewaren. Een uniek ontwerp van het Deense Bloomingville en ideaal meubel voor op de kinderkamer.Afmetingen: 40 x 61 x 17 cmMateriaal: ijzer en dennenhoutBloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.610.170.42.39
Bloomingville stands for Scandinavian design, updated vintage and handmade products. This trendy Danish brand offers home accessories, created by in-house designers with a love for detail and precision. The unique Bloomingville style is a mixture of raw products with a nostalgic Scandinavian twist and reproductions of fantastic pieces from times past inspired by French brocante. Share your style, tell your story, change your home! - Bloomingville.
Collection MINI Bloomingville
Inspiration & stories