buggy book - frog

Condition: New product

Haba

HAB061

Fijn en zacht eerste boekje van Haba om in te bladeren, open en toe te vouwen én op te bijten. Dankzij het koordje en de klittenband is hij handig vast te maken aan de buggy, het park, kleding of ergens anders zodat hij niet steeds op de grond valt.Een plezierig speeltje voor kleine handjes en tandjes!

7,99 €

Add to my list

Product reference : 303139

Collectionnew
Typenew
Agefrom 6 months
Discount- 40 %

Leuk en zacht textielboekje voor je kleine 'allesvastpakker', met prentjes van een vrolijke kikker. Ideaal om aan de buggy, kleding of het bedje te bevestigen met de klittenband. Er zit ook een bijtelement aan voor de gevoelige tandjes.De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Afmetingen: 12 cm x 10 cm, 8 pagina'sWasbaar op 30°C, niet geschikt voor de droogkast, niet strijken.Geschikt vanaf 6 maanden.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
122160.046
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.