Boots - Step up Timber Plum

Condition: New product

Bobux

Bobux shoes AW (120)

Het avontuur blijft duren tijdens de winterse maanden, gelukkig zijn er deze knappe winterbotjes om ook als het kouder wordt die kleine voetjes optimaal te ondersteunen en beschermen.Een stevige eerste schoen, vervaardigd uit het allermooiste leer en afgewerkt tot in de kleinste puntjes. Hier ga je mee scoren!

70,00 €

21,00 €

Add to my list

Product reference : 728105

CollectionStep-up
Typenew
ColourViolet
Type BobuxTimber
Discount- 70 %
STOP/FINISTOP

Lederen hoge schoentjes Timber Plum Step-up uit de Craft-collectie van Bobux. Deze stevige winterschoentjes zijn helemaal gemaakt uit zacht leder dat ademt en tegelijk een perfecte bescherming biedt tegen de koude. Ze zijn voorzien van een waterbestendige coating en gewatteerde hiel voor extra comfort. Ze sluiten makkelijk en mooi aan dankzij de dubbele velcro-sluitingen. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.De Craft-collectie is een eerbetoon aan 25 jaar Bobux. Alles begint met het leer van de hoogste kwaliteit dat met de hand bewerkt is door geschoolde ambachtslieden. De natuurlijke, ambachtelijke kwaliteit staat voorop en is afgewerkt met enkele unieke details. Dit gamma staat voor klassieke stijl en superieure kwaliteit. Het Bobux Step Up gamma is er in maat 18 tot 22, ideaal voor kinderen van ongeveer 9 maand tot 2 jaar. Ze zijn speciaal ontworpen voor kindjes die in de fase zitten van zichzelf optrekken en de eerste stapjes aan en zonder handjes.Materiaal: fluweelzacht lederen binnen- en buitenkant - flexibele TPR zoolZo kies je de juiste maat in 5 eenvoudige stappen :Zet jouw kleine spruit op een vel papier Ga met een pen rond beide voetjes Meet de lengte van de net getekende voeten Neem de afmeting van het grootste voetje als referentie Lees in de tabel (te vinden bij de foto's) de juiste maat af. Step-up schoentjes lees je in de paarse kolom.____Bobux maakt al 25 jaar de beste schoentjes voor kinderen, ze gaan altijd voor een uitstekende voetontwikkeling. Wereldwijd bekend voor hun babyslofjes, maken ze nu ook schoenen voor grotere kinderen tot maat 33. Ze houden - net zoals kinderen - van elke vorm van creativiteit.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000.3
Bobux - Bobux International Ltd was formed in January 1991 when New Zealand designers Chris and Colleen Bennett launched a unique, innovative and new category of soft soled leather shoes for children under their brand, Bobux. Bobux baby shoes are made from soft natural Eco-leather - safer for your baby and the environment. They are recommended by Pediatricians as the perfect footwear for children under two. The soft leather upper and suede leather sole allow the feet to function properly and grow without restrictions. A unique elastic system makes Bobux easy to slip on and they stay on!
Collection Bobux shoes AW
Inspiration & stories