Ben's building site - dominoes

Condition: New product

Haba

Ben komt vrolijk op zijn bouwwerf aan. Maar dan schrikt hij zich rot. Wat is er hier gebeurd? De kraan staat bij het werfbord, de vrachtwagen achter de betonmixer... Wie kan Ben helpen het rommeltje op de werf op te ruimen en de juiste afbeeldingen naast elkaar te leggen? Met een beetje geluk en het juiste overzicht kun je al je eigen kaarten als eerste afleggen.

7,50 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Product reference : 303292

CollectionHaba games
Typenew
Agefrom 3 years

Ben's bouwplaats is een plezant eerste kaartspel, van het toffe merk Haba, met een groot houten figuur. Super fijn cadeautje om te geven (en te krijgen!) Inhoud speldoos: 28 kaarten, 1 speelfiguur Ben en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.Voor spelers van 3 tot 99 jaar oud Materiaal: katron en beukenhout Aantal spelers: van 2 tot 6 spelers Spelduur: 10-15 minuten          

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
13.92.510.90.15
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.