Baking mould - César

Condition: New product

Lilliputiens

LL067

Lilliputiens: César the bear (4)

Fun in de keuken met Lilliputiens ! Maak een taart van César dankzij deze taartvorm met zijn lieve snoetje! Met Little Chef van Lilliputiens wordt bakken kinderspel ! Nu nog even een hulpkok strikken en bakken maar !

14,99 €

Add to my list

Product reference : 81110

Typenew
ColourBlue
Agefrom 4 years
AnimalsDog
newCésar

Blauwe siliconen bakschaal in de vorm van het gezicht van César, de grappige beer uit de Lilliputiens-collectie.Geschikt voor kids vanaf 4 jaar. Mag in de vaatwasser. Mag gebruikt worden bij temperaturen tussen -20°C en 220°C. Assistentie van een volwassene nodig bij het bereiden van de cake en het gebruik van de oven.Materiaal: siliconen geschikt voor voedingsmiddelen.Afmetingen : 23 X 22 X 5 cm.Lilliputiens doet zijn intrede in de keuken, een plaats waar ouders heel wat tijd doorbrengen. En waarom niet, ook met de kinderen ? Het werk van grote en kleine handjes samen zorgen gegarandeerd voor heel wat leuke momenten en een overheerlijk resultaat.Keukenschort, klopper, lepel, eierscheider, bakvorm… alles is er om van elk dessert een succes te maken en je naasten te verwennen met de lekkerste zoetigheden. Met mama of papa als hulpkok, wordt het bakken van heerlijke desserts en vier-uurtjes zo een kinderspel.MET LITTLE CHEF IS BAKKEN EEN KINDERSPEL ! 

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
225260.25
Lilliputiens - Wonder is the common theme in all Lilliputiens' creations. The magic of hidden surprises, the stirrings of curiosity, the shapes that get you thinking... every plaything is a voyage of discovery. Lilliputiens’ numerous mascots each have their own magical universe – ones in which your children can lose themselves endlessly. If you’re looking for stimulating, heart-warmingly attractive and completely safe toys, for little pieces full of wonder filling even you with pleasure, then Lilliputiens has got it.
Collection Lilliputiens: César the bear
Inspiration & stories