Backpack tigers grey small

Condition: New product

Petit Monkey

PS067

Going wild with Petit Monkey (5)

Voor een unieke look op de speelplaats zit je goed bij Petit Monkey. Dit Nederlands merkje heeft dit schooljaar een leuke lijn vol duurzame tassen met te gekke dierenprints.Deze tijgers staan alvast te brullen om aan de schooldag te beginnen!

29,95 €

Add to my list

Product reference : BP7-S

TypeBackpacks
PrintsTigers
Colournew
Agefrom 2,5 years

Perfecte grijze kleuterrugzakje met tijgerprint van de hand van Rebecca Jones. Deze Petit Monkey tas sluit makkelijk dankzij de tweezijdige rits en heeft een extra ruim zakje aan de voorzijde, contrasterende katoenen handvaten en verstelbare schouderriemen voor een perfect fit! De perfect rugzak voor op school of op reis met 3M reflecterende boorden aan de voor- en zijkant voor een goede zichtbaarheid. Deze hippe rugzak is ook duurzaam want hij is gemaakt uit gerecycleerde plastieken flessen en afgewerkt met een melk-coating voor extra stevigheid en een streelzacht effect.Materiaal: rPET - gemaakt uit gerecycleerde PET flessen Afmetingen: 29 x 20 x 10 cm Leeftijd: voor kinderen tot en met 7 jaarDeze rugzak is een finalist van de Junior Design Award 2018.Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) brengt dit jaar een fantasierijke collectie rugzakjes en pennenzakken in beestige prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. - van Petit Monkey word je altijd blij!

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.10.290.20.26
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!
Collection Going wild with Petit Monkey
Inspiration & stories