Backpack leopard gecko large

Condition: New product

Petit Monkey

PS064

Going wild with Petit Monkey (10)

De luipaardgekko vertoeft het liefst op deze originele Petit Monkey rugzak en is moeiteloos in staat de drukke en plezante schooldagen en de fijne weekends te overleven. Mag hij met jou mee op pad?

37,95 €

Add to my list

Product reference : BP12-L

Compositionsnew
TypeBackpacks
Printsnew
ColourPink
Agefrom 8 years

Grote kinderrugzak met coole print van luipaardgekko's, van de hand van Rebecca Jones. Deze Petit Monkey tas sluit makkelijk dankzij de tweezijdige rits en heeft een extra ruim zakje aan de voorzijde, contrasterende katoenen handvaten en verstelbare schouderriemen voor een perfect fit! De perfect rugzak voor op school of op reis met 3M reflecterende boorden aan de voor- en zijkant voor een goede zichtbaarheid. Deze hippe rugzak is ook duurzaam want hij is gemaakt uit gerecycleerde plastieken flessen en afgewerkt met een melk-coating voor extra stevigheid en een streelzacht effect.Materiaal: rPET - gemaakt uit gerecycleerde PET flessen Afmetingen: 35 x 25 x 10 cm Leeftijd: voor kinderen van 8 - 12 jaarDeze rugzak is een finalist van de Junior Design Award 2018.Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) brengt dit jaar een fantasierijke collectie rugzakjes en pennenzakken in beestige prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. - van Petit Monkey word je altijd blij!

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0.10.350.250.4
Dutch brand Petit Monkey (formerly known as PSikhouvanjou) creates fanciful home accessories and must haves for children. The collection is inspired by the colourful children's universe and created in collaboration with famous illustrators. The results are beautiful prints and illustrations that speak to the imagination. Posters, malmine tableware or nesting dolls - Petit Monkey makes happy!
Collection Going wild with Petit Monkey
Inspiration & stories