Baby nest dandelion natural

Baby nest dandelion natural

Condition: New product

Cam Cam Copenhagen

CAM128

Cam Cam Dandelion (15)

De Dandelion print is opnieuw een stijlvolle signature print van Cam Cam. Zacht, stijlvol en toch erg uniek. Ideaal om jouw fragiele schattebout in te nestelen.De print komt ook terug op dit heerlijk baby nestje uit bio-katoen, een gezellig coconnetje om jouw kleintje in te leggen vanaf dag 1.

113,00 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Product reference : 753A.P47

ColourBeige
CollectionDandelion natural
Typenew

Dit cosy Cam Cam babynestje Dandelion Natural is afgewerkt met een wondermooie print van magische blaasbloemen. Je kan het nestje aanpassen aan de afmetingen van je kindje door aan de touwtjes te trekken en deze te strikken. Plaats het hoofdje van je kindje altijd aan de bovenzijde en de voeten aan de opening met de touwtjes. Het nestje altijd op een vlak oppervlak plaatsen voor optimale veiligheid en comfort.Komt in een handig draagtas met handvaten om hem makkelijk op bergen.Afmetingen: binnenkant 30 x 75 cm - buitenzijde 88 x 47 x 14 cmMateriaal: buitenkant 100% organisch katoen - vulling matras 100% polyurathan schuim - draagt het OCS-labelWasadvies: het babynestje is wasbaar - verwijder het houten bord en matrasje voor je het gaat wassen.Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
8050132.67
Cam Cam was founded in 2012 by architect Sara Giese Camre. She fostered the idea of creating a children’s interior company, after her own maternity leave. Cam Cam creates quality, timeless and tactile design for children. Cam Cam offers poetic products which help create calm and harmonious environments for children. Products with an enduring design and material quality, which will be appreciated for generations to come. All the textile production is produced in GOTS certified factories, whichensure good working conditions, a proper wage for the workers and a zero child labor policy.
Collection Cam Cam Dandelion
Inspiration & stories