animal pattern quilt - Pirate

animal pattern quilt - Pirate

Condition: New product

FABELAB

KZP013

Lekker dik deken om op te spelen, zich in te wikkelen en overal mee naartoe te nemen.Het prachtig geborduurde kruisjespatroon zorgt voor een stoere en tegelijk stijlvolle look en het organisch katoen maakt het superzacht. Leuk item dat door de jaren heen meegroeit met je kleine oogappel en blijft van pas komen.

74,00 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Product reference : 2700201201

TypeBlankets
ColourGrey

Dit is een 'overal-mee-naartoe' deken! Of het nu zomer is en je het meeneemt naar een zonnige picknick in het park, of het winters koud is buiten en je enkel picknicks in de woonkamer houdt, deze quilt van Fabelab is stevig en zacht. Dankzij de handvaten perfect voor je kleintje om mee rond te schouwen of op te vouwen en dankzij het zachte organische katoen lekker zacht om je in te wikkelen of op te spelen en rusten.Materiaal: 100% duurzaam: gemaakt van organisch katoen met gerecycleerd polyester vulling en geborduurd met het Fabelab Animal Friends-patroon.Afmetingen: 80 x 110 cmWasadvies: wassen in de machine op max 40°C, mag in de droogtrommel.Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000.4
FABEL + LABORATORY = FABELAB A creative laboratory where fiction rules and where unique everyday products are born… that’s FABELAB! The label was founded in 2012 ba Michaela Weisskirchner-Barfod, architect and mother of two girls. Everything started with a multifunctional play-fold blanket, that can be folded into a cuddly nest or a toy. By now FABELAB has grown to a innovative design label from Copenhagen. The collection is unique and imaginative and encourages kids to create their own story around the items. Michaela gets inspired by her work and her children. With her background in architecture and scenography, Michaela combines special principles and storytelling into functional and inspiring products. For example, bedding that can be transformed to a costume or easily folded to take to a sleepover.