animal pattern quilt - Cat

animal pattern quilt - Cat

Condition: New product

FABELAB

KZP014

Een klassiek stuk van het Deense merk Fabelab, dat jaren lang van pas komt.Handig voor je kleintje om eerst op te liggen, te leren draaien, de wereld te ontdekken en eens ze kunnen lopen om hem overal mee naartoe te sleuren en verder te spelen. Een prachtig detail is het geborduurde streepjes patroon en de handige handvaten.

74,00 €

Warning: Last items in stock!

Add to my list

Dit is een 'overal-mee-naartoe' deken! Of het nu zomer is en je het meeneemt naar een zonnige picknick in het park, of het winters koud is buiten en je enkel picknicks in de woonkamer houdt, deze quilt van Fabelab is stevig en zacht. Dankzij de handvaten perfect voor je kleintje om mee rond te schouwen of op te vouwen en dankzij het zachte organische katoen lekker zacht om je in te wikkelen of op te spelen en rusten.Materiaal: 100% duurzaam: gemaakt van organisch katoen met gerecycleerd polyester vulling en geborduurd met het Fabelab Animal Friends-patroon.Afmetingen: 80 x 110 cmWasadvies: wassen in de machine op max 40°C, mag in de droogtrommel.Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.


ColourBlue
CollectionAnimal Friends
TypeBlankets
AnimalsCat
Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
0000.4
FABEL + LABORATORY = FABELAB A creative laboratory where fiction rules and where unique everyday products are born… that’s FABELAB! The label was founded in 2012 ba Michaela Weisskirchner-Barfod, architect and mother of two girls. Everything started with a multifunctional play-fold blanket, that can be folded into a cuddly nest or a toy. By now FABELAB has grown to a innovative design label from Copenhagen. The collection is unique and imaginative and encourages kids to create their own story around the items. Michaela gets inspired by her work and her children. With her background in architecture and scenography, Michaela combines special principles and storytelling into functional and inspiring products. For example, bedding that can be transformed to a costume or easily folded to take to a sleepover.

Product reference :2700202202