activity toy Georges

Condition: New product

Lilliputiens

LL047

Lilliputiens: Georges the maki (4)

Prikkel de nieuwsgierigheid van je kleintje met deze zotte actiemaki. Hij luistert naar de naam George. Dit zacht, stimulerend babyspeeltje van Liliputiens zit boordevol onverwachte activiteiten en leuke details die vast in de smaak zullen vallen van je kleine speelvogel.

37,99 €

Add to my list

Product reference : 86777

ColourBrown
Agefrom 6 months
AnimalsMaki
newGeorge

We lachen wat af met Georges de maki van Liliputiens! Met één poot temt hij de leeuw en verstopt hij een konijn in zijn zak. Een poot om op te bijten, ringen om te laten rinkelen, een spiegeltje om in te kijken: Georges is niet zuinig met activiteiten! Deze zachte activiteitenmaki bevat: een rammelaar, knisper-papier, bijtring, spiegel om jezelf te bewonderen, klokjesgeluid en een klein konijntje aan elastiek. Afmetingen: 12 x 10 x 26 cm Lilliputiens is van Belgische makelij. Hun kleurrijke en betoverende collecties staan in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos plezier. Zo winnen ze een heel bijzonder plekje in het hart van groot en klein.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
1930230.463
Lilliputiens - Wonder is the common theme in all Lilliputiens' creations. The magic of hidden surprises, the stirrings of curiosity, the shapes that get you thinking... every plaything is a voyage of discovery. Lilliputiens’ numerous mascots each have their own magical universe – ones in which your children can lose themselves endlessly. If you’re looking for stimulating, heart-warmingly attractive and completely safe toys, for little pieces full of wonder filling even you with pleasure, then Lilliputiens has got it.
Collection Lilliputiens: Georges the maki
Inspiration & stories