ABC-sorcery

Condition: New product

Haba

Games by HABA (89)

De tovenaar Alphexi moet een heerlijke lettersoep koken. Geen probleem! Bij het serveren let de oppertovenaar er goed op dat de letters in de juiste volgorde in het bord drijven. Wie helpt tovenaar Alphexi om de letters te rangschikken en bovendien woorden uit de verschillend categorieën te vinden?

9,50 €

Add to my list

Product reference : 302889

CollectionHaba games
Typenew
Agefrom 5 years

ABC Tovenarij is een betoverend leerspel van het merk Haba, hiermee leert je kapoen het alfabet op een speelse manier kennen. Je kan het spel makkelijker maken door de moeilijkste letters (Q, Y, X, Z bijvoorbeeld) uit het spel te laten. Door de moeilijkheidsgraad aan te passen ben je zeker van urenlang spelplezier! Het is een educatief letterspel in pocketformaat voor het hele gezin! Inhoud van het spel: 1 tovenaar Alphexi, 1 dobbelsteen, 26 letterkaarten, 10 categoriekaarten, 1 ABC-reeks en 1 spelhandleiding in 5 talen (Frans, Engels, Nederlands, Spaans, Duits) De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit. Materiaal: hout, karton en metaal. Afmetingen metalen doos: 14,5 x 10 x 3 cm Voor 1- 4 spelers Speelduur 10 minuten Leeftijd van 5 - 99 jaar Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.    

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
10.53.214.50.22
Haba Inventive playthings for inquisitive minds. Children are the best we have.Natural wooden toys are the most valuable gift we can offer them.The Haba wooden toys are produced in Germany. For generations now the Habermaaß family stands for children's toys, games and even jewelry books and furniture with a guaranteed consistent high quality.All toy are tested, certified and awarded for their safety, sustainability, quality and child friendly design.
Collection Games by HABA
Inspiration & stories