48-pc Day at the Museum Space

Condition: New product

Crocodile Creek

BER051

Apollo 11 inspiration (107)

Voor het Ruimte museum van Crocodile Creek heb je geen ticketje nodig.Je haalt gewoon de uniek doos boven en begint te puzzelen. Voor je het weet waan je je echt in het prachtige museum vol coole raketten en intrigerende sterren en planeten.

19,99 €

Add to my list

Product reference : 384063-2

Typenew
Agefrom 4 years
# Puzzle pieces41-100 pieces
Crocodile Creek themenew

Ga voor een bezoekje aan het dino, ruimte of aquarium museum met de geweldige legpuzzels van Crocodile Creek rijk aan kleur en detail. Verpakt op een unieke manier in een doos die de vorm heeft van het desbetreffende museum. Een feest om elke keer opnieuw boven te halen en mee te puzzelen en een uniek cadeau voor elke puzzelfan.Aantal stukjes: 48Afmetingen: puzzel 45,5 x 61 cm - doos 25,5 x 25,5 x 7 cmLeeftijd: 4+Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
25.425.471.06
Crocodile Creek - American brand Crocodile creek makes beautiful high-quality children's products and toys such as colourful, innovative puzzle and beautifully designed lunch boxes and backpacks.
Collection Apollo 11 inspiration
Inspiration & stories