36 animal memory Wild Animals

Condition: New product

Crocodile Creek

BER008

Crocodile Creek 36 animals (13)

Memory is een klassieker die je in bijna elke spelletjeskast vindt maar deze versie van Crocodile Creek gaat nog een stapje verder.Hij zit in een fijne unieke doos, is prachtig geïllustreerd en komt met een extra folder om elk dier te benoemen ... allemaal dingen die het spelen alleen maar leuker maken.

11,99 €

Add to my list

Product reference : 383004-1

Typenew
Agefrom 3 years

Educatieve en toffe versie van de klassieker Memory met 36 uniek geillustreerde dieren om aan elkaar te paren. Het 'Wilde Dieren' memory spelletje zit in een leuke kokerdoos en er zit een extra 'dierenvinder' folder bij met de namen van alle dieren in het spel in 5 talen.Om het makkelijker te maken kan je het spel ook spelen met minder stukjes en zo opbouwen.Afmetingen: doos 7,5 x 19,5 cm - 72 kaartjes ø 6,35 cmMateriaal: stevig kartonIllustrator: Jonathan WoodwardHet Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
7.67.617.80.44
Crocodile Creek - American brand Crocodile creek makes beautiful high-quality children's products and toys such as colourful, innovative puzzle and beautifully designed lunch boxes and backpacks.
Collection Crocodile Creek 36 animals
Inspiration & stories