36 animal memory Butterflies

Condition: New product

Crocodile Creek

BER009

Crocodile Creek 36 animals (11)

Wie is de beste vlinderspotter aan de speltafel? Die kleuren, die vormen, het wordt ene feest om de juiste bij elkaar te leggen. Diegene de meeste paren met elkaar matcht wint verdient het spel.Je kan deze prachtig geïllustreerde spelklassier ook met kleinere kinderen spelen door minder paren te gebruiken.

11,99 €

Add to my list

Product reference : 383004-2

Typenew
Agefrom 3 years
Crocodile Creek themenew

Educatieve en toffe versie van de klassieker Memory met 36 uniek geïllustreerde vlinders om aan elkaar te paren. Dit 'Vlinder' memory spelletje zit in een leuke kokerdoos en er zit een extra 'vlindervinder' folder bij met de namen van alle vlinders in het spel in 5 talen.Om het makkelijker te maken kan je het spel ook spelen met minder stukjes en zo opbouwen.Afmetingen: doos 7,5 x 19,5 cm - 72 kaartjes ø 6,35 cmMateriaal: stevig kartonIllustrator: Miriam BosHet Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
7.67.617.80.44
Crocodile Creek - American brand Crocodile creek makes beautiful high-quality children's products and toys such as colourful, innovative puzzle and beautifully designed lunch boxes and backpacks.
Collection Crocodile Creek 36 animals
Inspiration & stories