200-pc Puzzle+Poster World Cities

Condition: New product

Crocodile Creek

BER053

De wereld is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel.Puzzel erop los met deze kleurrijke puzzel van de hele wereld, 200 stukjes, ontelbaar veel steden, vol kleur en fijne details... Het geheel zit in een fijne doos met als extraatje een poster met het eindresultaat op.

14,99 €

Add to my list

Product reference : 382874-3

Typenew
Agefrom 6 years
# Puzzle pieces101-500 pieces
Crocodile Creek themenew

Een leuk uitdagend geschenk voor elke puzzelfan. Met de 200 stukjes maak je de hele wereld. Deze Crocodile Creek puzzel 'Steden van de wereld' zit in een leuke kokerdoos en er zit ook een poster bij om op te hangen of te gebruiken als referentie bij het in elkaar puzzelen.Aantal stukjes: 200Afmetingen: puzzel 33 x 48 cm - poster 40,5 x 61 cm - doos ø 10 x 30 cmLeeftijd: 6+Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Width packaging (cm)Height packaging (cm)Depth packaging (cm)Weight packaging (cm)
27.910.210.20.63
Crocodile Creek - American brand Crocodile creek makes beautiful high-quality children's products and toys such as colourful, innovative puzzle and beautifully designed lunch boxes and backpacks.